Kontaktirajte nas
HACCP
IZOBRAŽEVANJE oseb, ki delajo in prihajajo v stik z živili po HACCP načelih.
Izobraževanje bo 20.11.2024 od 15:00 do 16:30, potekalo bo na daljavo preko videokonference. Povezavo prejmete 10 minut pred začetkom izobraževanja.
Udeleženci se bodo na izobraževanju seznanili ali obnovili znanje iz področja Uredbe (ES) št. 852/2004 o higieni živil, s poudarkom na lastnem notranjem nadzoru, saj lahko v proizvodnji ali prometu z živili delajo le osebe, ki v praksi izkazujejo znanja o higieni živil z ustrezno strokovno izobrazbo.
Obnovili boste trenutno veljavno zakonodajo na področju;
- notranjega nadzora in obvladovanju dejavnikov tveganja na osnovi HACCP sistema,
- prerekvizitnimi programi, ki spremljajo notranji nadzor za posamezno dejavnost,
- dokumentacijo, ki je potrebna za vodenje nadzora,
- spoznali primere dobre prakse
Usposabljanje je namenjeno tako nosilcem živilske dejavnosti, kot posameznim odgovornim osebam, ki morajo znati ravnati z živili v vseh fazah postopkov od primarne proizvodnje do prodaje.
Udeleženci po usposabljanju prejmejo tudi potrdila o udeležbi oz. usposabljanju.
KOTIZACIJA IN PLAČILO
Kotizacija za udeleženca znaša 50€+DDV, skupaj 61€.
Kotizacijo je potrebno poravnati do en dan pred terminom na transakcijski račun Projekt-Varnost:
-IBAN SI56 6100 0000 6464 136
-BIC: HDELSI22, koda namen GDSV
Ko jo poravnate pošljite email na info@projekt-varnost.si , navedite imena udeležencev in pa s katerega računa ste poravnali kotizacijo ter kdaj.
Pri neudeležbi ali pri odjavi na dan seminarja, zaračunamo celotno kotizacijo. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja , pravico do spremembe termina (v primeru premalo prejetih prijav, ali odpovedi ključnih predavateljev)
Nudimo storitve na področju varnih živil – HACCP sistema. S tem se ukvarjamo že od leta 1990, kar nam daje veliko izkušenost in strokovnost ter poznavanje okolja in zahtev uradnega nadzora s strani nadzornih služb.
Vzpostavitev sistema HACCP:
- Izdelava HACCP planov (načrtov)
- Vzpostavitev notranjega nadzora z vso potrebno dokumentacijo
Interno Izobraževanje:
- Na področju varnih živil – HACCP (individualno ali skupinsko) na vaši lokaciji.
- Za kuharje, natakarje, slaščičarje, peke, trgovce, delavce v proizvodni dejavnosti, ipd.
POMEMBNO!
Po XII poglavju priloge II. Iz Uredbe ES 852/2004 morajo osebe, ki prihajajo v stik z živili imeti opravljeno usposabljanje za delo z živili.Za več informacij o HACCP nam pošljite sporočilo na elektronski naslov.