080 35 98
080 35 98
 
Zaupa nam
več kot 800 podjetij
 
Za vas izpolnimo zakonske obveznosti
 
Hitra izvedba
po naročilu
 
Strokovna usposobljenost naših zaposlenih
Kontaktirajte nas

HACCP

IZOBRAŽEVANJE oseb, ki delajo in prihajajo v stik z živili po HACCP načelih.


Izobraževanje bo 20.11.2024 od 15:00 do 16:30, potekalo bo na daljavo preko videokonference. Povezavo prejmete 10  minut pred začetkom izobraževanja.

Udeleženci se bodo na izobraževanju seznanili ali obnovili znanje iz področja Uredbe (ES) št. 852/2004 o higieni živil, s poudarkom  na lastnem notranjem nadzoru,  saj lahko v proizvodnji ali prometu z živili delajo le osebe, ki v praksi izkazujejo znanja o higieni živil z ustrezno strokovno izobrazbo.

Obnovili boste trenutno veljavno zakonodajo na področju;
- notranjega nadzora in obvladovanju dejavnikov tveganja na osnovi HACCP sistema,
-  prerekvizitnimi programi, ki spremljajo notranji nadzor za posamezno dejavnost,
- dokumentacijo, ki je potrebna za vodenje nadzora,
- spoznali primere dobre prakse


Usposabljanje je namenjeno tako nosilcem živilske dejavnosti, kot posameznim odgovornim osebam, ki morajo znati ravnati z živili v vseh fazah postopkov od primarne proizvodnje do prodaje.

Udeleženci po usposabljanju prejmejo tudi potrdila o udeležbi oz. usposabljanju.

KOTIZACIJA IN PLAČILO

Kotizacija za udeleženca znaša 50€+DDV, skupaj 61€.

Kotizacijo je potrebno poravnati do en dan pred terminom na transakcijski račun Projekt-Varnost:
-IBAN SI56 6100 0000 6464 136
-BIC: HDELSI22, koda namen GDSV


Ko jo poravnate pošljite email na info@projekt-varnost.si  , navedite imena udeležencev in pa s katerega računa ste poravnali kotizacijo ter kdaj.  

Pri neudeležbi ali pri odjavi na dan seminarja, zaračunamo celotno kotizacijo. Pridržujemo si pravico do odpovedi seminarja , pravico do spremembe termina (v primeru premalo prejetih prijav, ali odpovedi ključnih predavateljev)


Nudimo storitve na področju varnih živil – HACCP sistema. S tem se ukvarjamo že od leta 1990, kar nam daje veliko izkušenost in strokovnost ter poznavanje okolja in zahtev uradnega nadzora s strani nadzornih služb.


Vzpostavitev sistema HACCP:

  • Izdelava HACCP planov (načrtov)
  • Vzpostavitev notranjega nadzora z vso potrebno dokumentacijo


Interno Izobraževanje:

  • Na področju varnih živil – HACCP (individualno ali skupinsko) na vaši lokaciji.
  • Za kuharje, natakarje, slaščičarje, peke, trgovce, delavce v proizvodni dejavnosti, ipd.

POMEMBNO!

Po XII poglavju priloge II. Iz Uredbe ES 852/2004 morajo osebe, ki prihajajo v stik z živili imeti opravljeno usposabljanje za delo z živili.


 


Za več informacij o HACCP nam pošljite sporočilo na elektronski naslov.