Kontaktirajte nas
HACCP-NADALJEVALNI SEMINAR
STROKOVNI SEMINAR ZA NADGRADNJO ZNANJA
Na strokovnem seminarju bomo obravnavali pregled delovanja lastnega notranjega nadzora za odgovorne osebe in osebe, ki prihajajo v stik z živili, po HACCP načelih s poudarkom na validaciji in verifikaciji dokumentacije.
TERMIN IZVEDBE:
Strokovni seminar bo potekal v ponedeljek 30.9. 2024 od 15.00 do 17.30 ure, preko spleta ZOOM program.
Prav tako tudi ostalim osebam, ki se v podjetju ukvarjajo s preverjanjem delovanja notranjega nadzora oziroma zagotavljanjem varnosti pri pridelavi, predelavi in prodaji živil ter surovin.
PROGRAM SEMINARJA:
• Trenutno veljavna zakonodaja na področju dela z živil in inšpekcijski nadzor.
• Pregled prerekvizitnih programov notranjega nadzora v živilskem ali proizvodnem obratu z delovno metodologijo.
• Preverjanje delovanja HACCP sistema in vodenje potrebnih evidenc:
- validacija,
- verifikacija,
- normativi za doseganje boljše učinkovitosti dela.
• Procesne faze in stopnje varnosti hrane (postopki do bolj varne hrane in roki uporabnosti živil).
• Primeri dobre prakse, izkušnje iz terena ter diskusija z udeleženci.
Kotizacija za udeležbo na on-line seminarju znaša 122,00 EUR na osebo in vključuje 22% DDV.
PREGLED DELOVANJA LASTNEGA NOTRANJEGA NADZORA V OBRATU, PO HACCP NAČELIH ZA ODGOVORNE OSEBE
Na strokovnem seminarju bomo obravnavali pregled delovanja lastnega notranjega nadzora za odgovorne osebe in osebe, ki prihajajo v stik z živili, po HACCP načelih s poudarkom na validaciji in verifikaciji dokumentacije.
TERMIN IZVEDBE:
Strokovni seminar bo potekal v ponedeljek 30.9. 2024 od 15.00 do 17.30 ure, preko spleta ZOOM program.
- Strokovni seminar je namenjen odgovornim osebam in osebam, ki nadzorujejo notranji nadzor v živilskem obratu in prihajajo v stik z živili.
- Začetnikom in nosilcem živilske dejavnosti, odgovornim za vzpostavitev, nadzor ter validacijo in verifikacijo zagotavljanja varnosti živil.
- Začetnikom in nosilcem živilske dejavnosti, odgovornim za vzpostavitev, nadzor ter validacijo in verifikacijo zagotavljanja varnosti živil.
Prav tako tudi ostalim osebam, ki se v podjetju ukvarjajo s preverjanjem delovanja notranjega nadzora oziroma zagotavljanjem varnosti pri pridelavi, predelavi in prodaji živil ter surovin.
PROGRAM SEMINARJA:
• Trenutno veljavna zakonodaja na področju dela z živil in inšpekcijski nadzor.
• Pregled prerekvizitnih programov notranjega nadzora v živilskem ali proizvodnem obratu z delovno metodologijo.
• Preverjanje delovanja HACCP sistema in vodenje potrebnih evidenc:
- validacija,
- verifikacija,
- normativi za doseganje boljše učinkovitosti dela.
• Procesne faze in stopnje varnosti hrane (postopki do bolj varne hrane in roki uporabnosti živil).
• Primeri dobre prakse, izkušnje iz terena ter diskusija z udeleženci.
Kotizacija za udeležbo na on-line seminarju znaša 122,00 EUR na osebo in vključuje 22% DDV.